Over mij - Happy2Live

Over mij

Ik ben Annegré, onderneemster, life en businesscoach en ik begrijp als geen ander dat het leven en het ondernemerschap uitdagingen met zich meebrengt.

Als Human Design specialist en life en business coach heb ik mijn specialisaties ontwikkeld en ben ik een ervaringsdeskundige op diverse gebieden, zoals Human Design, droombaan, droombusiness, burnout, eetstoornissen en NLP. Ik ben er van overtuigd dat het hebben van een happy life en happy baan of een happy business van onschatbare waarde is.

Ik heb zoveel ervaringen opgedaan dat ik er gemakkelijk een boek over zou kunnen schrijven. Het lijkt vanzelfsprekend en eenvoudig om te kiezen voor de dingen waar je blij en gelukkig van wordt, maar in werkelijkheid is dat vaak niet zo. En dat weet ik als geen ander. Jarenlang maakte ik keuzes die me niet blij maakten, was ik bang om te falen, voelde ik me niet goed genoeg, was ik een people pleaser, verstopte ik mij zowel persoonlijk als ook zakelijk. In mijn leven heb ik diverse tegenslagen overwonnen, ik heb last gehad van eetstoornissen, altijd gejojood, als 23 jarige jonge vrouw afgekeurd na een ongeluk en 25 jaar later raakte ik bijna in een burnout.

Ik heb me vaak niet goed genoeg gevoeld. Met als gevolg dat ik de lat voor mezelf steeds zo hoog legde dat ik nooit kon slagen.
Nu achteraf realiseer ik mij, dat het mij uiteindelijk veel heeft gebracht en dat ik trots ben op wat ik heb bereikt en waar ik nu sta. Vanaf 2007 onderneemster van nu 2 bedrijven. Nu weet ik dat de enige weg naar een leven en werken waar je blij van wordt en waarin je vrij bent van (faal)angsten, een weg naar binnen is. Een weg terug naar dat kleine meisje in mij dat houdt van natuur, vrijheid, buitenzijn, genieten en gewoon zichzelf zijn. Een Wildflower die, als ze dicht bij zichzelf blijft, overal kan groeien en bloeien. Ik heb geleerd om mezelf niet langer te verstoppen en het stuur in eigen handen te nemen. En ik wil jou ook helpen om dat te doen.

Ook jij kunt zonder (faal)angst, twijfel, onzekerheid, zonder jezelf voorbij te lopen, zonder wat dan ook een Wildflower zijn, die geniet van het leven en het werk. Een prachtige bloem die gezien mag worden en in vrijheid de keuzes mag maken waar ze blij van wordt en groeit en bloeit onder alle omstandigheden.

In 2021 kwam Human Design op mijn pad en dit heeft mij zowel persoonlijk als zakelijk nog meer inzichten gegeven over wie ik ben en hoe ik het beste in mijn leven en business kan staan. Het heeft me geholpen om nog meer het beste uit mezelf te halen en mijn sterke punten te benutten. Ik heb ontdekt hoe ik het beste beslissingen kan nemen, hoe ik het beste kan communiceren en hoe ik het beste kan samenwerken met anderen.

Het werken met Human Design maakt mij zo blij en mijn missie is dan ook om jou meer inzicht in jezelf, je werk of je business te geven, zodat ik jou kan helpen om te begrijpen hoe je energie werkt, wat je sterke punten zijn en waar je uitdagingen liggen.

Ik ben er van overtuigd dat iedereen het potentieel heeft om succesvol te zijn. Samen gaan we op ontdekkingsreis naar jouw betekenis op deze wereld en creëren we een raamwerk voor jouw unieke pad. Mijn doel is om jou de vrijheid te geven om onafhankelijk te handelen. Als energieke motivator laat ik je positief naar het leven kijken en deel ik mijn wijsheid, opgedaan uit mijn eigen levenservaringen, met jou.

Ik help je om het stuur van je leven in eigen handen te nemen, wat anderen daar ook van vinden.

Ik ging je voor en neem je mee op reis terug naar jouw essentie. Ik laat je zien wat je potentieel is en leer je om je vrij te voelen om dat te leven, dat je daarin jezelf mag zien en jezelf mag laten zien.

Ik help je om het stuur van je leven in eigen handen te nemen, wat anderen daar ook van vinden.

Het is mijn passie om jou te ondersteunen met nieuwe inzichten en praktische tools die jou helpen om weer lekker in je vel te zitten of je droombusiness te starten en te laten groeien. Het leven en werken is niet leuk als je niet lekker in je vel zit en wanneer negatieve gedachten het overnemen van de positieve. Wat jouw uitdaging ook is, ik begeleid jou om in het onbekende te springen, elke keer weer. Want de magie zit niet in je comfortzone, die zit daarbuiten als je een sprong maakt.

It’s time to bloom, beautiful wildflower!

Hoe ik dat doe?

Ik weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om kleur te bekennen. Daar heb ik jarenlang mee geworsteld. Van eetstoornissen tot een burn out, van loondienst naar ondernemer, van eenmanszaak naar werkgever, van 1 bedrijf naar 2 bedrijven. Ik heb ze allemaal ervaren en ik heb ervan geleerd. Geleerd wat ik wel moet doen en vooral ook wat ik niet moet doen. En dat leer ik jou nu ook.

Ik help jou bij het vinden van de juiste puzzelstukjes om de puzzel op te lossen waar je mee worstelt in je leven en/of je business. Met behulp van Human Design help ik je om te (her)ontdekken wie jij diep van binnen bent. Zodat jij vanuit alignement met jezelf kunt kiezen
voor een leven dat bij je past en/of een business kunt neerzetten waarin jij helemaal tot bloei komt. It’s time to bloom beautiful wildflower!

Ontdek hoe jij tot bloei kunt komen!

Blogs

Kennis is pas van waarde als je het deelt.

Het leven van je dromen wacht op jou. Of je nu gewoon weer lekker in je vel wilt zitten, die droom business wilt starten of die beslissing wilt maken die je graag wil.

Waar wacht je nog op?

Maak afspraak