De kracht van Human Design en Hypnose - Happy2Live
Blog

De kracht van Human Design en Hypnose

Annegré Wijkstra

Human Design Expert 🎤 | Trainster | Life-Businessmentor| Begeleiding voor Ondernemers en Organisaties naar meer Voldoening, Succes, Groei en Balans!


Ontdek de kracht van hypnose en human design voor jouw leven en onderneming

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om jezelf te onderscheiden van de massa, meer waarde te leveren aan je klanten en meer plezier te hebben in je werk, maar hoe doe je dat? Hoe kun je jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau tillen?

In deze blog ga ik je twee krachtige systemen introduceren die je kunnen helpen om meer uit jezelf en je bedrijf te halen: hypnose en human design. Deze systemen kunnen je inzicht geven in je unieke potentieel, je ondersteunen bij het overwinnen van obstakels en je inspireren om nieuwe mogelijkheden te creëren.


Wat is hypnose?

Hypnose is een natuurlijke staat van diepe ontspanning, waarbij je toegang krijgt tot je onderbewuste. Je onderbewuste is het deel van je geest dat verantwoordelijk is voor 95% van je gedachten, emoties, overtuigingen en gedrag. Het is ook de bron van je creativiteit, intuïtie en wijsheid.

Door middel van suggesties kun je je onderbewuste beïnvloeden om positieve veranderingen te maken in jezelf en in je leven. Je kunt bijvoorbeeld hypnose gebruiken om:

• Je zelfvertrouwen te vergroten, zodat je meer durft te vragen voor je diensten of producten.
• Je focus te verbeteren, zodat je minder afgeleid wordt en meer gedaan krijgt.
• Je creativiteit te stimuleren, zodat je met nieuwe en innovatieve ideeën komt.
• Je stress te verminderen, zodat je beter kunt omgaan met uitdagingen en tegenslagen.
• Je communicatie te verbeteren, zodat je beter kunt luisteren, spreken en overtuigen.

Hypnose is geen magie, maar het kan wel magisch zijn voor jouw onderneming!


Wat is human design?

Human design is een systeem dat inzicht geeft in wie je werkelijk bent, wat jouw rol en doel is in het leven, en hoe je het beste kunt samenwerken met anderen. Het kan je helpen om jezelf beter te begrijpen en te accepteren, zodat je kunt leven volgens je ware aard. Het kan je ook laten zien wat jouw unieke kwaliteiten en valkuilen zijn, zodat je meer balans en harmonie kunt vinden in jezelf en in je relaties.

Er zijn vijf verschillende types in human design: manifestors, generators, manifesting generators, projectors en reflectors. Elk type heeft zijn eigen strategie, autoriteit, profiel en centra. Door jouw type te kennen, kun je leren hoe je:

• De juiste beslissingen kunt nemen die passen bij jouw innerlijke wijsheid.
• De juiste acties kunt ondernemen die passen bij jouw natuurlijke energie.
• De juiste doelen kunt stellen die passen bij jouw persoonlijke missie.
• De juiste mensen kunt aantrekken die passen bij jouw unieke frequentie.

Human design is geen geloof, maar het kan wel een openbaring zijn voor jouw onderneming!


Hoe kunnen hypnose en human design elkaar versterken?

Hypnose en human design zijn beide systemen die je kunnen helpen om meer uit jezelf en je bedrijf te halen, maar hoe kun je ze combineren? Hier zijn een paar voorbeelden van hoe hypnose en human design elkaar kunnen versterken en aanvullen:

• Hypnose kan je helpen om je human design type te integreren en te manifesteren. Je kunt bijvoorbeeld hypnose gebruiken om jezelf te bekrachtigen met affirmaties die passen bij jouw type of om jezelf te visualiseren als een succesvolle ondernemer die leeft volgens jouw type.
• Human design kan je helpen om de juiste suggesties te kiezen voor hypnose. Je kunt bijvoorbeeld human design gebruiken om te bepalen wat jouw kernwaarden, talenten en passies zijn of wat jouw grootste uitdagingen, angsten en blokkades zijn en deze gebruiken als suggesties voor hypnose.
• Hypnose en human design kunnen je helpen om beter samen te werken met anderen die een ander type hebben. Je kunt bijvoorbeeld hypnose gebruiken om je empathie, respect en waardering voor anderen te vergroten of om eventuele conflicten of misverstanden op te lossen. Je kunt ook human design gebruiken om te leren hoe je effectief kunt communiceren of onderhandelen met mensen die een andere strategie of autoriteit hebben.


Ben jij klaar voor hypnose en human design?

Zoals je ziet, kunnen hypnose en human design een waardevolle aanvulling zijn op jouw leven en jouw ondernemerschap. Door beide systemen te gebruiken, kun je je potentieel optimaal benutten en je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Hypnose en Human Design kunnen echt een verschil maken voor jou als ondernemer. Het kan je helpen om meer succes en voldoening te ervaren in je werk.

Over Annegré Wijkstra

Jouw gids op je pad naar je ware potentie

Ik ben Annegré, onderneemster, life en business coach, gespecialiseerd in nlp en humandesign. Een hele mond vol, maar vooral ben ik ervaringsdeskundige op al deze gebieden. En om te durven kiezen voor een leven waar je blij van wordt.