Human Design - Happy2Live

Human Design Life

Hoe zou het zijn als je weet wie je van nature bent?

Wil je nu wel eens meer voldoening en vervulling in je leven?
Ben je er klaar mee dat je die volgende stap maar niet kan zetten in je leven, werk of leefstijl?
Wil je jezelf beter begrijpen en accepteren?

Stel je voor dat je het beste uit jezelf en je leven kunt halen.
Zodat….

Je weer ontdekt wat jou echt gelukkig maakt en wat jouw eigen handleiding is.
Je nu eindelijk een nieuwe stap kunt zetten in je leven, werk, levensstijl of relaties.
Je de angst overwint en de moed weer vindt om vooruit te gaan.

Dan wordt het tijd voor verandering en om stappen te zetten om jezelf te omarmen en het leven te leiden waar je van droomt.

Ontdek jouw persoonlijke handleiding

Haal het beste uit jezelf en je leven

Wil jij ook weer energiek, vol vertrouwen en met passie in het leven staan? Ben jij klaar met wat moet en wat hoort? Wil jij op jouw voorwaarden en jouw manier gaan leven en werken?

Ben jij net als veel anderen niet helemaal gelukkig in je werk of in je leven? Heb je soms het gevoel dat je niet goed genoeg bent of niet helemaal jezelf durft te zijn omdat je bang bent dat anderen daar dan wat van vinden? Vind je het lastig om beslissingen te nemen? Het kost heel veel energie als je je steeds aanpast aan wat je denkt dat anderen van je verwachten. Het is ook lastig om niet te zijn wie je eigenlijk bent en jezelf in allerlei bochten te moeten wringen. Je eigen unieke manier om te eten, slapen en leefstijl. Weten waar je energie van krijgt en waar je energie op leegloopt. Een energiek en gezond leven leven gaat niet vanzelf.

Plan de call

Human Design: Jouw persoonlijke handleiding

Human Design is een tool die je kan gebruiken om meer inzichten te krijgen in wie jij nou echt bent, op basis van jouw geboortegegevens. Het helpt je jezelf beter te begrijpen, maar ook de mensen om je heen. Deze tool geeft je meer inzichten in wat jouw unieke talenten zijn, hoe je het beste beslissingen kan maken, wat jouw weg naar succes zal zijn, waar je mogelijk geconditioneerd bent, wat jouw het meeste energie geeft of juist geen energie, je voeding en leefstijl. Human Design kan je zien als jouw persoonlijke handleiding.

Deze handleiding zal je helpen om het beste te halen uit je carrière, relaties, leefstijl, voeding oftewel; JE LEVEN.

De oplossing van jouw probleem is jezelf beter leren kennen, zodat je beter weet hoe je met bepaalde dingen kunt omgaan. Zodat je nog beter kunt worden in waar je al heel goed in bent en leert te groeien in de dingen die minder vanzelfsprekend voor je zijn.

Leef je Unieke Design

Ontdek, bloei en straal

Elke persoon is uniek en heeft zijn of haar eigen pad te bewandelen in het leven, en dat is precies wat jouw Human Design Chart laat zien. Wanneer je je leven leidt volgens jouw unieke design, voelt alles moeitelozer aan en haal je meer voldoening uit elke dag. Je bruist van de energie en geeft de wereld om je heen waardevolle bijdragen. Het is alsof alles op zijn plaats valt en de wereld om je heen helderder wordt. Jij bent de enige die jouw unieke reis kan maken, dus waarom zou je jezelf beperken tot de weg van anderen? Ontdek jouw eigen pad en volg het met vertrouwen.

Kortom, door jouw authentieke zelf te zijn en jouw unieke design te leven, creëer jij een leven vol vervulling en draag jij bij aan een betere wereld voor iedereen.

Wil jij ontdekken wie je werkelijk bent en hoe jij moeiteloos je leven kunt leven en tot bloei kunt brengen?
Boek dan snel Human Design reading of traject!

Boek hier

Leef jouw Design: Inzicht en succes met Human Design

Ontdek jezelf, verbeter relaties, boost carrière en welzijn

Human Design kan op verschillende gebieden en aspecten van het leven worden toegepast. Hier zijn enkele voorbeelden waar Human Design jou meer inzichten over kan geven.

✓ Persoonlijke groei en zelfontwikkeling: Ontdek jouw unieke kwaliteiten, valkuilen en strategieën voor het nemen van beslissingen en het benutten van jouw volledige potentieel.
✓ Verrijkende relaties: Begrijp de dynamiek tussen mensen beter, inclusief relaties met kinderen en partners.
✓ Succesvolle carrière en werk: Ontdek welk werk het beste bij je past, welke rollen en verantwoordelijkheden bij jou passen, en leer effectiever te werken.
✓ Optimaal welzijn en gezonde levensstijl: Krijg inzicht in jouw energetische systeem en ontdek welke levensstijl het beste bij jou past voor balans, vitaliteit, voeding en welzijn.
✓ Holistische toepassing: Human Design biedt een holistische benadering om zelfinzicht, persoonlijke groei, verbeterde relaties, succesvolle carrières en welzijn op verschillende levensgebieden te bevorderen.

Wil jij ontdekken wie je werkelijk bent en hoe jij moeiteloos je leven kunt leven en tot bloei kunt brengen?

Waar wacht je nog op? Jouw ideale leven ligt binnen handbereik!

Maak afspraak