Wat is Human Design? - Happy2Live
Blog

Wat is Human Design?

Annegré Wijkstra

Human Design Expert 🎤 | Trainster | Life-Businessmentor| Begeleiding voor Ondernemers en Organisaties naar meer Voldoening, Succes, Groei en Balans!


Jouw persoonlijke blauwdruk

Human Design is een systematische benadering van persoonlijkheidsanalyse en zelfontdekking. Het is een samenvoeging van verschillende esoterische en wetenschappelijke disciplines, waaronder astrologie, de I Tjing, de Kabbala en de chakra's. Het doel van Human Design is om mensen te helpen hun unieke eigenschappen en levensdoelen te begrijpen.

Wanneer je begint met het Human Design experiment, kan je snel overwelmd raken door alle informatie. Er is zó veel wat je kan halen uit je design, alleen uiteindelijk gaat het er niet om dat je alles precies weet, je moet er iets meedoen. Experimenteren met je design en ernaar gaan leven. Alles hangt met elkaar samen en alle elementen in je design vormen uiteindelijk jouw unieke blauw druk.

Human Design is een methode om jezelf beter te leren kennen en hoe je je leven kunt leiden op een manier die daarbij aansluit. Het is gebaseerd op een combinatie van astrologie, chakrasysteem, I Ching, Kabbalah, astronomie, genetica, biochemie en kwantummechanica.

Aan de hand van je precieze geboortemoment wordt je persoonlijke design berekend. Human Design is een tool die je kan gebruiken om meer inzichten te krijgen in wie jij nou echt bent. Het helpt je jezelf beter te begrijpen, maar ook de mensen om je heen en hoe je het beste kan functioneren in je privéleven, relaties en werk. Deze tool geeft je meer inzichten in wat jouw unieke talenten zijn, hoe je het beste beslissingen kan maken, wat jouw weg naar succes zal zijn en waar je mogelijk geconditioneerd bent. Human Design kan je zien als jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Deze gebruiksaanwijzing zal je helpen om het beste te halen uit je carrière, ondernemerschap, relaties, leefstijl oftewel; je LEVEN

Human Design als gebruiksaanwijzing

Human Design biedt een gebruiksaanwijzing van wie je als persoon van nature bent. Het is als het ware een navigatiesysteem. Een routekaart om jezelf weer terug te vinden. Je gebruikt het om de beste versie van jezelf te worden. Je kunt het gebruiken bij persoonlijke ontwikkeling en groei, maar ook voor je zakelijke ontwikkeling en groei.

Het geeft antwoorden op dieperliggende vragen als:
- Wie ben ik?
- Wat zijn mijn talenten?
- Wat zijn mijn valkuilen?
- Waar ben ik minder goed in?
- Waarvoor ben ik hier op aarde?
- Hoe kan ik de beste beslissingen maken?
- Hoe kan ik succesvol worden?
- Wat moet ik doen? Of juist niet?

Wees gewoon jezelf’, is makkelijker gezegd dan gedaan. Human Design herinnert je weer wie je altijd was voordat de wereld je vertelde wie je zou moeten zijn.
Wanneer je jouw energie op de juiste manier inzet en vanuit alignement je leven en business gaat inrichten, dan verwijder je alle weerstand en beginnen dingen moeiteloos aan te voelen. Kansen en mogelijkheden komen weer op je pad, je krijgt energie van wat je doet en ervaart ook eindelijk weer de voldoening en vrijheid waarvoor je jouw bedrijf begonnen was.

Het Human Design systeem is gebaseerd op een kaart met 9 centra, 36 kanalen en 64 poorten. Deze kaart wordt ingekleurd of niet, afhankelijk van je berekeningen. Bij je geboorte stonden de zon, maan en verschillende planeten in een specifieke stand, wat bepaalt welke delen van jouw kaart gekleurd zijn. Aan de hand van de kaart kan onder andere worden bepaald tot welk van de vier types mensen je behoort. Het biedt ook inzicht in de eigenschappen, valkuilen en het maken van de beste keuzes in jouw leven.

Benieuwd naar wat Human Design voor jou kan betekenen? Ik kom graag met je in contact

Over Annegré Wijkstra

Jouw gids op je pad naar je ware potentie

Ik ben Annegré, onderneemster, life en business coach, gespecialiseerd in nlp en humandesign. Een hele mond vol, maar vooral ben ik ervaringsdeskundige op al deze gebieden. En om te durven kiezen voor een leven waar je blij van wordt.